Vitusapotek
Ansiktspleie

Klairs - koreansk hudpleie til alle hudtyper

Klairs er en koreansk, vegansk og økovennlig hudpleieserie med produkter tilpasset alle hudtyper, også den mest sensitive hud. Produktene fra Klairs er multifunksjonelle, med kun de beste og mest nødvendige ingrediensene fra rene råvarer.

Klairs - koreansk hudpleie til alle hudtyper
Profile Picture
Publisert: 27.03.2019
Sist oppdatert: 09.02.2023

Hva er Klairs?

Klairs er et koreansk, prisbelønnet og økovennlig hudpleiemerke som ble grunnlagt i 2009. Alle produktene er i tillegg veganske. Klairs har en sunn og ukomplisert tilnærming til hudpleie. Stikkordet er «Simple, but Enough» – Enkelt, men nok.

Klairs har siden oppstarten spesialisert seg og fokusert på produkter som er tilpasset en sensitiv hud, og kan brukes av alle hudtyper, både kvinner og menn. Produktene forbedrer ikke bare hudens elastisitet, men lindrer også irritert hud ved å gjøre den naturlig sterk, frisk og elastisk.

Klairs verdsetter det enkle, og produktene er laget med effektive og rene råvarer som er nøye vurdert av dermatologer og kvalitetskontrollert i laboratoriet. I produktene finner du kun de beste og mest nødvendig ingredienser, og Klairs produkter inneholder ingen stoffer som kan irritere huden.

Produktene er multifunksjonelle og alle kan finne produkter som vil passe til sin hud og hudtype, også den mest sensitive hud.

Hvorfor bruke Klairs?

Klairs tilbyr alt fra rens og fuktgivning til beroligende og pleiende produkter.

 • Klairs har siden oppstart jobbet for å være et økovennlig merke som også jobber for å bekjempe dyretesting.
 • Klairs produkter inneholder kun de mest nødvendige ingrediensene, det vil si ingen fargestoff, alkohol, parabener eller kunstig parfyme.
 • Klairs tester ikke på dyr og alle produktene utenom ett er veganske.
 • Høy kvalitet til fornuftige priser.

Tilvenn alltid huden til en ny hudpleieserie

Når du starter med en ny hudpleieserie er det lurt å tilvenne huden rolig. Start med et par produkter for så å trappe opp bruken gradvis. Det kan ta alt fra 2-8 uker før huden blir vant til produktene og til du ser resultater av den nye hudpleierutinen.

Husk at det er vanlig at noen opplever å få urenheter før huden igjen blir bedre. Huden går igjennom en utrenselse på grunn av de aktive ingrediensene, noe som kan føre til urenheter i en kort periode, og dette er helt normalt.

Hvordan bruke Klairs?

Hudpleie fra Klairs er tilpasset en sensitiv hud, og kan brukes av alle hudtyper. Lær hvordan du kan bruke de ulike hudpleieproduktene fra Klairs, og hvordan du kan få optimal effekt av de ulike produktene:
 

 • Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil – til alle hudtyper.
  Tyntflytende renseolje som brukes som første steg i renserutinen. Mild og effektiv oljebasert rens tilpasset alle hudtyper. Renser porene i dybden, uten å irritere huden.

  Tips! Bland oljen sammen med Gentle Black Sugar Facial Polish for en grundigere rens.
 • Klairs Rich Moist Foaming Cleanser - til alle hudtyper, også den mest sensitive hud.
  Hypoallergisk skumrens spesielt egnet for sensitiv hud. Fjerner sminke, urenheter og rengjør porene i dybden, samtidig som den gir huden mye fuktighet. Inneholder hyaluronsyre som binder fukt og olivenolje som byger opp hudens beskyttelsesbarriere. Gir en myk, fuktet og balansert hud.
 • Klairs Supple Preparation Facial Toner - til alle hudtyper.
  Brukes etter rens og absorberes lett. Fukter og roer ned huden, løser opp i urenheter og talg, samtidig som den opprettholder hudens pH-verdi etter rens. Bruk gjerne flere lag dersom huden er tørr.
 • Klairs Supple Preparation Unscented Toner - duftfri toner til alle hudtyper, spesielt velegnet til sensitiv, fet og kombinert hud. Toneren fukter og roer ned huden etter rens, og absorberes lett inn i huden. Denne toneren passer også godt til fet og kombinert hud, da den er helt oljefri og lett i konsistensen, samtidig som den gir mye fuktighet.
 • Klairs Rich Moist Soothing Serum – til alle hudtyper, spesielt velegnet til normal hud som trenger fukt. Serumet gir fukt til huden både dag og natt, det trekker raskt inn i huden, minimerer fukttap og motvirker irritasjon. Veganvennlig.

  Tips! Til fet hud holder det for mange å kun bruke denne i kombinasjon med toneren som fukt.
 • Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop - til alle hudtyper.
  Gi en tørr og gusten hud nytt liv med Freshly Juiced Vitamin Drop som klarner opp huden og gir forbedret hudtone og struktur. Inneholder konsentrert c-vitamin, en antioksidant som bekjemper hudens aldring og bidrar til å jevne hudtonen, minske pigmenteringer, øke hudens spenst og minimere fine linjer.

  Tips! Ved svært sensitiv hud, kan 1-2 dråper blandes i ditt daglige serum eller krem før påføring.
 • Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask - kan brukes av alle hudtyper og hud som trenger fukt.
  Freshly Juiced Vitamin E Mask er et multifunksjonelt produkt som kan brukes som både nattkrem eller nattmaske, og som daglig fuktighetskrem til en tørr/normal hud med behov for ekstra fuktighet. Masken klarner opp huden, fukter og booster hudens elastisitet, samtidig som den har en anti-age effekt. Produktet er rikt på e-vitamin, en kraftfull antioksidant som virker beskyttende og reparerende. E-vitamin bidrar til maskens unike evne til å beskytte huden fra skadelige radikaler og UV-stråler fra solen, og forebygger dermed også hudens aldring. Vitamin E innehar i tillegg mykgjørende og betennelsesdempende egenskaper.

  Tips! Bruk Freshly Juiced Vitamin E Mask i kombinasjon med Freshly Juiced Vitamin Drop for optimal effekt.
 • Klairs Midnight Blue Calming Cream – til alle hudtyper, spesielt egnet til sensitiv hud, normal hud, solbrent hud og fet hud med akne og urenheter.
  Denne blå kremen beskytter huden, stimulerer til cellefornyelse og lindrer og beroliger en ekstra irritert og stresset hud. Bidrar til ekstra fukt til huden. Kremen er perfekt å bruke som punkbehandling på dine mest utsatte områder, da den vil legge seg som et tynt og beskyttende lag på huden.

  Tips! Bruk Midnight Blue Calming Cream for å roe ned en solbrent hud eller etter ansiktsbehandling, barbering eller laserbehandlinger.
 • Klairs Midnight Blue Calming Sheet Mask – til alle hudtyper, også for rød og irritert hud.
  En Sheet Mask som roer ned huden, samtidig som den minsker og forebygger store porer. Har en herlig beroligende og avkjølende effekt på huden.

  Tips! Bruk masken etter en lang dag i solen for å roe ned ansiktshuden.
 • Klairs Rich Moist Shooting Tencel Sheet Mask - til alle hudtyper, spesielt egnet til en skadet hudbarriere, tørr, irritert og rød hud.
  Hypoallergisk og mykgjørende Sheet Mask som virker dypt fuktighetsgivende og beroligende på huden. Masken legger seg tett på huden og fukter, reparerer og styrker hudbarrieren. Inneholder blant annet beroligende aloe vera og fuktighetsgivende vitamin B5 (panthenol). 
 • Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish – til alle hudtyper, utenom aknehud.
  Gentle Black Sugar Facial Polish er en dyprensende ansiktsskrubb med sort sukker som renser huden mildt og skånsomt. Sort sukker bidrar til eksfoliering av huden, samtidig som huden fuktes og etterlates silkemyk. Veganvennlig skrubb.

  Tips! Bruk denne skrubben sammen med Gentle Black Deep Cleansing Oil for en ekstra grundig og skånsom rens.
 • Klairs Gentle Black Cleansing Puff - rensesvamp som hjelper til med å løse opp i forurensning, urenheter og make-up fra hudens overflate. Brukes sammen med din favorittrens, enten det er en skum-, i olje eller i fastrens. Den myke teksturen kombinert med vann gjør det mulig å effektivt fjerne smuss fra huden, samt gi en lett eksfoliering.


Kilde: Klairs

Les mer: