Vitusapotek
Munn og tann

Spotlight Oral Care – trygge produkter for tannhelsen

Visste du at Spotlight Oral Care er utviklet av tannleger som har førstehånds erfaring med pasienter? Det kan være vanskelig å finne trygge og effektive tannpleieprodukter, men produktene fra Spotlight Oral Care er utviklet av tannleger kun med bruk av trygge og godkjente ingredienser.

Spotlight Oral Care – trygge produkter for tannhelsen
Profile Picture
Publisert: 08.10.2020
Sist oppdatert: 14.11.2023

Spotlight Oral Care

Produktene fra Spotlight Oral Care inneholder rene og aktive ingredienser som er klinisk bevist å gi en god tannhelse. Spotlight Oral Care er fri for skadelige ingredienser, men produktene er likevel effektive og trygge i bruk.

Fordeler med en god munn- og tannhygiene

Det er mange fordeler med en god munn- og tannhygiene:

  • Forbedret tannkjøtthelse.
  • Friskere pust.
  • Redusert mulighet for hulrom mellom tennene og behov for fyllinger.
  • Redusert risiko for tannfølsomhet.
  • Mindre risiko for tannråte.

Tynn emalje og «svake» tenner

Sliter du med en tynn og gjennomsiktig emalje, kan Spotlight Oral Care Rebuild tannkrem hjelpe til med å gjenoppbygge tennenes styrke og tapte emalje. Ved hjelp av de aktive ingrediensene fluor og mineralet hydroksylapatitt, er tannkremen utformet for å reversere tidlig emaljeerosjon og emaljetap. Tannkrem skal brukes to ganger daglig.

Misfarging av tennene

Oppnå et lysere og hvitere smil med Spotlight Oral Care Teeth Whitening System. Produktet består av 28 whitening strips med en enkel ett-trinns metode og whitening tannkrem. Begge produktene inneholder den aktive ingrediensen Hydrogenperoksid, som er klinisk bevist å gi hvitere tenner.

Whitening-produktene fra Spotlight Oral Care er utviklet for å trygt og effektivt kunne gjøre tennene dine hvitere med minimal tannfølsomhet, hjemme hos deg selv.

Spotlight Oral Care-produkter er også sertifisert «Cruelty-free» og veganvennlige av dyrerettighetsorganisasjonen People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Vær trygg på at når du bruker produkter fra Spotlight Oral Care, vil samvittigheten din være like ren som munnen din!
 

Kilde: Leverandør

Les mer: