Vitusapotek
Ansiktspleie

Følger du riktig anti-age hudpleierutine?

Selv om det ikke finnes noen magisk løsning for å stoppe aldringen av huden din, kan du bidra til å redusere utseendet på rynker, fine linjer og aldersflekker med riktig hudpleierutine og anti-age hudpleie. For eksempel fra hudpleiemerket Vichy.

Følger du riktig anti-age hudpleierutine?
Profile Picture
Publisert: 06.09.2022
Sist oppdatert: 13.12.2023

Anti-age fra Vichy

Uansett hvilken livsstil du lever eller hvilken hudtype du har, har Vichy utviklet tre ulike hudpleieserier for anti-age; hver serie er designet for å adressere en kvinnes bekymringer for hudaldring og hudutfordringer. Velg og match dine behov med Vichy sine hudpleiefavoritter nedenfor.

Liftactive Spesialist

Best for: Glødende hudfarge

Det er ikke bare humøret ditt som påvirkes av stress, været og andre miljøfaktorer. Travle, urbane livsstiler og alt som følger med av stress og forurensninger, kan også ha påvirkning på huden din.

Vichy Liftactiv Specialist-serien gir en kjedelig og dehydrerte hud og hudfarge ny glød og et nytt løft med innovative formuleringer. Liftactiv Specialist er Vichy sin mest vitenskapsledende anti-ageserie, og bidrar til å redusere rynker og hjelper til med å jevne ut hudtonen.

Hvordan kan jeg bruke Lifeactive Spesialist i min hudpleierutine?

For et beskyttende underlag, påfør først Vichy Minéral 89 Booster Serum i ansikt og på halsen. Følg deretter på med Liftactiv Collagen Specialist B3 Serum, et kraftfult serum formulert med 5% niacinamid som bidrar til å bekjempe pigmenteringer og pigmentflekker, samt 8% glykolsyre for å eksfoliere huden.  

Avslutt med Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem med Pro-Collagen peptider for å redusere rynker og aldringstegn. Huden vil fremstå yngre, friskere og fastere med en forbedret glød. Ønsker du en dagkrem med UV-beskyttelse, er Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem SPF 25 et godt alternativ.
På kveldstid kan Liftactive Collagen Specialist Nattkrem benyttes.

Fullfør alltid din hudpleierutine på dagtid med UV-beskyttelse, dersom din dagkrem ikke allerede er tilsatt solfaktor, eller dersom du ønsker ekstra beskyttesle. Prøv for eksempel Vichy Capital Soleil UV-Age SPF50 +, som også er den perfekte basen for sminke.

Liftactiv Supreme

Best for: Fastere hud

Enten du har tørr hud eller en kombinasjonshud, vil anti-age Vichy Liftactiv Supreme-serien bidra med målrettet hudpleie mot aldring. Serien bidrar til å redusere tegn på aldring umiddelbart og over tid ved å gjøre huden fastere og redusere rynker.

Vichy Liftactiv Supreme-serien er utviklet for deg som ønsker en effektiv anti-age hudpleieserie, og serien er basert på ingredienser som rhamnose (kjent for sine utjevningsfordeler), koffein (for å bekjempe tegn på tretthet) og beroligende Vichy kildevann.

Hvordan kan jeg bruke Lifeactiv Supreme i min hudpleierutine?

For et beskyttende underlag, påfør førts Vichy Minéral 89 Booster Serum. Følg deretter på med et aktivt serum , for eksempel Vichy Liftactiv Supreme H.A. Filler Serum, et intensivt hyaluronsyreserum som reduserer tegn på rynker og fine linjer i huden.

For en målrettet behandling for huden rundt øynene, påfør et par dråper Liftactiv Supreme Øyekrem.

For en fastere og fyldigere hud, avslutt med Vichy anti-age Liftactiv Supreme Day Cream SPF 30. Ansiktskremen gir fuktighet til huden samtidig som den beskytter huden mot for tidlig aldring forårsaket av UV-eksponering.

Vichy Liftactiv Supreme Nattkrem kan brukes i din kveldsrutine.

Neovadiol

Best for: Moden og menopausal hud

Vichy har mange års forskning og erfaring på hvordan hormonelle endringer kan påvirke huden. I overgangsalderen faller østrogennivåene i kroppen, som igjen påvirker hudens naturlige barrierefunksjon og dens evne til å beholde på vann og fuktighet.

Neovadiol-serien holder huden din komfortabel både under og etter overgangsalderen. Serien er fullpakket med aktive ingredienser for å revitalisere og gjøre huden fastere og kompenserer for fuktighetstapet som oppstår under og etter overgangsalderen.  

Hvordan kan jeg bruke Neovadiol i min hudpleierutine?

Start din hudpleierutine med et tynt lag Vichy Minéral 89 Booster Serum, et fuktighetsgivende og styrkende serum. Følg deretter på med et aktivt serum, for eksempel Neovadiol Meno 5 BI-Serum som gir intens næring samtidig som du reduserer rynker og bekjemper pigmentendringer i huden.  

Som daglig fuktighetskrem, bruk Vichy Neovadiol Peri-Menopause dagkrem. Kremen bidrar til å redusere den synlige virkningen av overgangsalderen på huden ved å kompensere for fuktighetstap, og huden vil føles strålende. Vichy Neovadiol Peri-Menopause nattkrem kan brukes i din kveldsrutine for effektiv hudpleie gjennom natten.

Avslutt din daglige hudpleierutine med en lett, daglige UV-beskyttelse, for eksempel Capital Soleil UV-Age SPF50+ for å beskytte huden din mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Kilde: L’Oréal

Les mer: