Vitusapotek

Mild akne - Keracnyl

Mild akne - Keracnyl

Ducray har over 20 års dermatologisk erfaring og ekspertise innen fet og uren hud, samt hud med tendens til akne. Det finnes ulike former uren hud: det kan vise seg som store, betente, røde kviser, eller som sorte eller hvite hudormer, og det kan forekomme både i ansiktet og på kroppen. Mange sliter med uren hud i tenårene, men voksne kan også ha tendens til akne. Økt talgproduksjon og betennelse som oppstår ved uren og fet hud skyldes blant annet vekst og ubalanse i bakterien C.acnes, som lever i kolonier og er omgitt av en beskyttende biofilm. Dette gjør dem svært motstandsdyktige og styrker både spredning og smittsomhet. Derfor er det en god idé å bruke pleieprodukter som virker spesifikt på dette, og det gjør Keracnyl-serien fra Ducray. Flere av produktene kan til og med brukes helt ned til 9 år.

I serien finner du to unike aktive ingredienser, nemlig Myrtacine® og Celastrol, som sammen skaper en antiinflammatorisk synergi og virker på alle stadier av uren og fet hud:

• Myrtacine®, som utvinnes fra middelhavsplanten Myrte, bryter ned C.acnes' biofilm på få minutter og forebygger dannelse av en ny biofilm.

• Celastrol, som er en 100% naturlig aktiv ingrediens, beroliger huden og virker effektivt på både synlig og usynlig betennelse.

Ducray Keracnyl Repair Lip Balm 15 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl PP+ Anti-blemish ansiktskrem til uren hud 30 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Spot Care 10 ml

Ducray Keracnyl Spot Care 10 ml

nett  (99+) apotek
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Repair Cream til hud i uttørkende medisinsk aknebehandling 50 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl UV Fluid SPF50+ til uren hud 50 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Foaming Gel til uren hud 400 ml
Legg til som favoritt