Vitusapotek

Mild akne - Keracnyl

Mild akne - Keracnyl

Ducray har over 20 års dermatologisk erfaring og ekspertise innen fet og uren hud, samt hud med tendens til akne. Det finnes ulike former uren hud: det kan vise seg som store, betente, røde kviser, eller som sorte eller hvite hudormer, og det kan forekomme både i ansiktet og på kroppen. Mange sliter med uren hud i tenårene, men voksne kan også ha tendens til akne. Økt talgproduksjon og betennelse som oppstår ved uren og fet hud skyldes blant annet vekst og ubalanse i bakterien C.acnes, som lever i kolonier og er omgitt av en beskyttende biofilm. Dette gjør dem svært motstandsdyktige og styrker både spredning og smittsomhet. Derfor er det en god idé å bruke pleieprodukter som virker spesifikt på dette, og det gjør Keracnyl-serien fra Ducray. Flere av produktene kan til og med brukes helt ned til 9 år.

I serien finner du to unike aktive ingredienser, nemlig Myrtacine® og Celastrol, som sammen skaper en antiinflammatorisk synergi og virker på alle stadier av uren og fet hud:

• Myrtacine®, som utvinnes fra middelhavsplanten Myrte, bryter ned C.acnes' biofilm på få minutter og forebygger dannelse av en ny biofilm.

• Celastrol, som er en 100% naturlig aktiv ingrediens, beroliger huden og virker effektivt på både synlig og usynlig betennelse.

Ducray Keracnyl PP+ Anti-blemish ansiktskrem til uren hud 30 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Spot Care 10 ml

Ducray Keracnyl Spot Care 10 ml

nett  (92) apotek
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Repair Cream til hud i uttørkende medisinsk aknebehandling 50 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Foaming Gel til uren hud 400 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl UV Fluid SPF50+ til uren hud 50 ml
Legg til som favoritt
Ducray Keracnyl Repair Lip Balm 15 ml
Legg til som favoritt