Kundeservice

Vaksinasjon i apoteket

Vitusapotek tilbyr muligheten for å få satt influensavaksinen direkte på apoteket. Vi har over 260 apotekt spredt rundt i vårt langstrakte land, og i nesten alle disse apotekene kan du få satt din vaksine mot influensa.

 

Vaksinasjon i apoteket


Ifølge anbefalinger fra Folkehelseinstituttet bør 1,5 millioner nordmenn årlig ta vaksine mot influensa. I dag vaksineres ca. 350.000 nordmenn årlig.

Få satt influensavaksinen i apoteket

I nesten alle våre Vitusapotek kan du nå få hentet ut vaksinen din, samt få satt den direkte på apoteket.

Vi setter foreløpig kun influensavaksine i apotek.

Hvordan fungerer det?

Du bestiller selv vaksinasjon på evaksine.no. En lege vil vurdere om vaksine kan gis og skrive ut en e-resept på vaksinen.

Du kan da hente ut vaksinen på apoteket og få den satt direkte på apoteket av apotekpersonell, som har fått opplæring i å sette vaksiner.

Hva koster det å få satt influensavaksine?

Ønsker du å få satt influensavaksinen på apoteket koster dette kr 399,- Dette inkluderer resepten, selve influensavaksinen samt settingen av denne. Av sikkerhetsmessige grunner må du vente 30 minutter på apoteket etter at vaksinen er satt. Det er like trygt å få satt vaksinen på apoteket som på et helt vanlig legekontor.

Hvem setter vaksinen?

Apotekansatte som er helsepersonell og som har fått opplæring i vaksinesetting av lege.

I hvilket apotek kan jeg få satt influensavaksinen?


Kontakt gjerne et av våre ovenstående apotek ved ytterligere spørsmål.

Fritt apotekvalg:

Du er ikke bundet til å hente resept på de angitte apotek. Du kan også kun hente vaksinen din på et hvilket som helst apotek, og ta den med til fastlegen som vil sette den for deg.

Sist oppdatert: januar 2019

Les mer: