Vitusapotek
Sol

Vichy solbeskyttelse tilpasset dine behov

Vichy Capital Soleil gir deg avansert, bredspektret solbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler i formuleringer med kraftfulle ingredienser som pleier huden. Solbeskyttelsen er tilpasset sensitiv hud og føles behagelige uten å føles klebrig.

Vichy solbeskyttelse tilpasset dine behov

Sist oppdatert: 08.06.2022

Vichy Capital Soleil

Vichy Capital Soleil er avansert, bredspektret solbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Solbeskyttelse fra Vichy inneholder formuleringer med kraftfulle ingredienser som pleier huden, de er tilpasset en sensitiv hud og føles behagelige uten å føles klebrig.

Vichy Capital Soleil har et bredt utvalg av forskjellige formater og formuleringer, som er utviklet for å passe alle hudtyper og behov. Vichy anbefales av dermatologer.

Finn din solkrem fra Vichy her!

Vichys forpliktelse til å respektere havmiljøet

I Vichy jobbes det kontinuerlig med nye produkter som har innovative formuleringer og mer bærekraftig emballasje ved bl.a. å bruke emballasje med integrert papp og gjenvunnet plast.

For å sikre at Capital Soleil Ultralett Solspray og Capital Soleil Solar Eco-Designed Milk SPF50+ respekterer verdens hav og akvatiske biologiske mangfold, er produktene testet i både ferskvanns- og saltvannsmiljøer.

Formuleringen er testet på 7 forskjellige plankton- og sedimentorganismer, som representerer akvatiske næringskjeder. Testene ble utført med internasjonalt validerte protokoller på feltet. Sammen med Scientific Center of Monaco har Vichy utviklet en spesifikk metode for å teste hvordan solkremene og formuleringene påvirker koraller.

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ er en ultralett solkrem mot fotoaldring med svært høy beskyttelse SPF50+. Beriket med probiotiske fraksjoner, peptider og niacinamid. Forebygger rynker, pigmentering og oksidativt stress av huden forårsaket av UV-stråler og forurensning.

CAPITAL SOLEIL SOLAR ECO-DESIGNED SOLLOTION SPF50+

Vichy Capital Soleil Solar Eco-Designed Sollotion SPF 50+ er en sollotion til ansikt og kropp med svært høy beskyttelse SPF50+. Formulert med mer respekt for havmiljøet. 24-timers fuktgivende effekt.

CAPITAL SOLEIL ULTRALETT SOLSPRAY SPF50+ TIL KROPP OG ANSIKT

Vichy Capital Soleil Ultralett Solspray SPF 50+ har en avansert Netlock-teknologi som gir en bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler i en svært flytende vannaktig konsistens. Absorberes umiddelbart uten å virke fet eller etterlate hvite merker. Svært vannresistent, samt svette- og sandresistent.


 

Kilde: Artikkelen er skrevet i samarbeid med leverandør av Vichy Capital Soleil

Les mer: